2014. november 8., szombat

Hamarosan folytatás!

Ugye legutóbb azt írtam, hogy hosszabb szünet következik érdeklődés és ihlethiány miatt, azonban kár lenne érte, mert minden blog megérdemel egy befejezést, ezért más terveim vannak a bloggal. Nem kell aggódni, nem kezdem újra a történetet és nem is egy másik történetet tervezek, hanem ennek a folytatását. 

Akkor vegyük úgy, hogy az első 26 rész volt az első évad, és akkor a következő 26 lesz a második. 

Nagyjából azt tervezem, hogy Louis utána nagy sztár lesz, azonban ennek a hátterébe nem sokan látnak bele, mert kívülről úgy tűnik, hogy csodálatos élete van, azonban ez nem így van, ugyanis emellett még rabszolga is lett, akit kihasználnak. Nagyon sokat fog szenvedni, amit a nyilvánosságnak nem mutathat meg, mert az élete múlik rajta, s ez még nem minden: halálosan is megfenyegetik, hogyha nem fogad szót nekik, akkor meghal és a családja is. 

Nagyjából erről fog szólni. Szerintetek folytassam? Lehet szavazni oldalt, és kommentben is le lehet írni a véleményeket. 

5 megjegyzés:

  1. Az úgy oké hogy nagy sztár lesz,de ne fenyegessék meg és Niall is legyen híres és veszekedjenek és Niall legyen kicsit beképzelt és a vetélytársát lássa Louban.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ne vesszenek össze, mivel szinte az egész blognak az a lényege, hogy mennyire szeretik egymást. És ez az egyik legjobb benne... Jöhet a fenyegetés és Niall, meg Johanna álljon mellette. :*

    VálaszTörlés
  3. Legyen sikeres de ne legyen rabszolga.
    Nem kell fenyegetes.
    Enekeljen együtt Niall-el.
    Legyen végre boldog eleget szenvedet.

    VálaszTörlés