2015. február 22., vasárnap

Epilógus

Sziasztok, elérkeztünk a legvégére is, tehát ez a blog hivatalosan is befejezett lett. Hát az utolsó részhez nem sok visszajelzés érkezett, ezt betudom annak, hogy ez egy retek blog lett a végére, sajnos ez az igazság. Úgy szar, ahogy van, ezért én itt hagyom a blogok világát. A többi blogom nem érdekel, úgysem olvassa senki, ez van. Régen jobbakat írtam, most meg az összes blogom kritikán aluli. Már nem is kérem, hogy írjatok összesítő véleményt a történetről, mert senki sem fogja megtenni, kábé két ember, de az nem sok. Nekik viszont köszönöm, hogy kitartottak a blog végéig. 
33369 kattintás, ami elég kevés ahhoz képest, hogy majdnem egyéves a blog, más blogok ilyenkorra már több százezret összegyűjtenek, na de a jó blogok, nem az olyan szarok, mint az enyém. Egyébként a szemétláda csapatnál volt ennyi, amikor befejeztem, csak vegyük azt is figyelembe, hogy azt csak fél évig írtam, illetve 40 részes volt, nem 35. 
93 feliratkozó, de elég sok volt a leiratkozó is, lehet már meglenne a 100, ha senki sem iratkozott volna le. Mindegy, ez van. Azért lett ennyi, mert az elején érdekes volt a blog, többeket érdekelt, de a végére ez csökkent, mert egyre szarabb lett a történet. Ez az a blogom, ahol a legtöbb feliratkozót összegyűjtöttem. De hiába van egy blogon ennyi feliratkozó, ha abból csak ketten olvassák, szart se ér úgy. Lehetne akár 400 is, ha csak ketten olvasnák, olyan, mintha ott sem lennének. 
Akkor én most búcsúzom, nem tudom, visszatérek-e még. Mielőtt bárki divat bloggernek titulálna, elárulom, hogy magamnak még szoktam írni, az már más téma, hogy blogra nem publikálom, mert minek is? Megtartom magamnak, úgysem érdekel senkit. 
Aki olvassa, annak viszont jó olvasást az epilógushoz és előre elnézést kérek a végéhez, nem sokan merik ezt megtenni. Minden blognak boldog a vége, hát az enyém más. 


Eltelt két nap azóta, mióta Louis megakarta gyilkolni Leitgebet, azonban nem ment vissza a szállodába, Niall viszont mindenhol kereste. A telefonját nem vitte magával, így felhívni sem tudta, de reménykedett benne, hogy visszatalál, de két napja már nem, s emiatt nagyon aggódott érte. Biztos volt benne, hogy valami történhetett vele, tehát el kell kezdeni keresni. Az embereket se sikerült elérnie, akiket felbérelt, illetve Leitgebet meg Federicát sem látta azóta, pedig elég gyakran lent voltak a parton. Nagyon furcsának tartotta ezt az egészet, érezte, hogy valami nem stimmel, illetve, hogy történt valami közöttük. Ezek a gondolatok felemésztették, őrlődött és nem hagyták nyugodni, ameddig nem derít ki valamit, ezért bement a rendőrségre, elmondta, hogy Louis Tomlinson eltűnt és elérni sem lehet, illetve, hogy aggódik, hogy történt vele valami. Elkezdték keresni, azonban nem igazán tudták, hol kezdjék el keresni, de Niall felvilágosította őket, hogy valószínűleg Christoph Leitgeb az, aki tett vele valamit, mert érdekes módon ő is eltűnt nyomtalanul, ahogy a párja, Federica Nargi is. Napokat kellett várnia, mire találtak valami nyomot, illetve kiderítették, hogy a két gyanúsított elhagyta a szigetet, annyit tudtak, hogy Ausztriába mentek. Kiderítették, hogy hol laktak eddig, mikor ez megvolt, értesítették Niallt, hogy jöjjön ő is velük. Ő meg szinte egész álló nap csak erre a hívásra várt, szíve majd kiugrott a helyéről az izgalomtól, mivel érezte, hogy meg fogják találni ott Louist holtan. Vagyis ettől félt, de próbálta elhessegetni ezeket a gondolatokat a fejéből, mert a legjobbakat remélte. Találkozott a rendőrökkel, s indultak is a megadott cím felé. Megpróbáltak becsöngetni, hátha valaki utána beköltözött, de nem nyitott senki ajtót, ezért kénytelenek voltak feltörni a zárt, s amint beléptek, látszott rajta, hogy nem volt lakva. Körülnéztek mindenhol, Niall a hálószobába ment be, ahol a padlón volt egy fehér lepedő, úgy tűnt, hogy azzal valamit letakartak. Gyanússá vált, szép, óvatosan közelebb ment hozzá, s látta, hogy piros foltokkal van beszennyezve.
-Ezek vércseppek! –gondolta magában, vette a bátorságot, és lehúzta a lepedőt, azonban a szemét csukva tartotta. A szíve hevesen dobogott, nem mert odanézni, de összeszedte minden bátorságát és kinyitotta a szemét, majd egyből odapillantott. Olyan látvány tárult elé, hogy alig bírt megállni a lábán, azt hitte el fog ájulni, de tartotta magát. Érezte, hogy ez lesz majd, ugyanis ez Louis holtteste volt vérbe fagyva, látszólag megkéselték. Kétségbeesett és rohant is a rendőröknek szólni. Nem hitte el, hogy elveszítette azt az embert, aki a legfontosabb volt a számára, de fel kellett dolgoznia a halálát. Elhatározta, hogy hazamegy, mert ezen a szigeten már semmi keresnivalója Louis nélkül. Leitgebet Ausztriában keresték, pontosabban Grazban, de nem találták meg. Valószínűleg elmenekült. 

4 megjegyzés:

  1. Imádtam ezt a blogot és nagyon fog hiányozni.:'( Nagyon sajnálom, hogy Loui meghalt, de mivel ez nem volt egy átlagos blog, nem is lehet átlagos vége... Azt kérted, írjunk blog összesítést, és ezzel én el is mondtam, amit akartam. Hiányoz ni fog a blog is, meg te is.<3 Jó legyél! :*
    ui.: Ha nagy leszel, írj egy könyvet! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, te vagy az egyetlen aki írt véleményt. Mindegy, el kell fogadnom, hogy már nem kiváncsiak rám

      Törlés
  2. Uristen imadtam ezt a blogot, ma kezdtem el olvasni de mar vegig is olvastam annyira jo volt. Az elejen olyan gonosz volt Louis de orulok hogy jo utra tert:) ha valaha is talalkozok Federica Nargi vagy Christoph Leitgeb nevu emberrel megfojtom (na jo csak viccelek) az utolso reszt es az epilogust megsirattam:( szegeny Niallt is annyira sajnaltam :'( nem atlagos blog nem atlagos befejezessel:'( belegondolni is rossz hogy Louis meghalt:( (a blogban) nekem nagyon tetszett es ne hagyd abba az irast! 👌✋👏💖💕💝💓

    VálaszTörlés